Jasna napisał:
1.Jakosc glosnikow w tel jest delikatnie mowiac kiepska i o niebo lepiej slychac jak rozmawia sie normalnie.
2. 40m
3. moja cora jest dzieckiem pogodnym, usmiechnietym i nie choruje
4. gdyby zaistaniala taka sytuacja to bym dziecko porwala sama zapewne po 2 dniach rozlaki.
5. nie martw sie, zdaje sobie sprawe jak niezrownowazony jestes, dlatego nie wzielam sobie Twoich przeprosin do serca
6. tak, jestem
7. magister inzynier, 191cm, wysportowany, z poczuciem humoru i wpojonymi wartosciami rodzinnymi ( w sensie ze nie bylby w stanie zostawic rodzine i pracowac sam za granica)

[/quote]
Mamy tu mase mgr.inz wiec jeden wiecej nie zrobi róznicy,a sprzatnia jest sporo
Patrzac na twoje zdjecie, to ze facet ma 190cm i dwa tytuły naukowe, wcale nie czyni go przystojnym!
który fajny,przystojny facet chciałby poslubic taka babę? A to,ze facet ma poczucie humoru, to raczej normalne przy takiej jedzy u boku, bo jak inaczej ja znosic i tolerowac?(Poza tym pierdolniety zawsze usmiechniety)

O moje wartosci rodzinne tez nie powinnas sie martwic, bo sa na bardzo wysokim poziomie!
A to,ze jestem tu sam wcale nie swiadczy o tym, ze jestem wyrodnym ojcem i nie kochajacym męzem!
Poprostu moja zona jest o wiele bardziej gramotna od ciebie i doskonale radzi sobie,zarabiajac nie wiele mniej ode mnie !
Posumowując : Pan Bóg stworzył rudego, tylko po to zeby uwazac na niego
ps: ciekawe czy twoj wysportowany mgr.inz bedzie dumny z zony swej,ze chodzi i norkom pierdolniki sprzata ?
Pachnie mi to kłótniami......
Mysle,ze to raczej twoj pomysl,zeby tu przyjechac, bo boisz sie poprostu ze twoj wysportowany lolek pójdzie w miasto i zostaniesz sama na wsi na stare lata (to pewne ze sama):rude włosy, rozstepy, celulit, nadwaga i wredny adekwatny do koloru włosów charkter
Nie musisz juz odpiosywac, bo wystarczajaco sie juz skompromitowałas "mamuniu"